Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Bolero Brasov Tur Virtual
salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov

Bine ati venit

Salonul Terranova este un nume în oraşul Braşov, de la deschiderea lui şi până astăzi a demonstrat profesionalismul şi perseverenţa sunt secretele succesului.

Salonul de înfrumusetare "TERRANOVA" din Brasov, a fost înfiintat în anul 2002, in urma unui studiu de piata efectuat la comanda stilistei italiene Giulia Terranova si din care rezulta oportunitatea existentei la Brasov a unui centru, in care clientul sa beneficieze de o gama cat mai larga de servicii.

mai mult

VA REAMINTIM CA NE GASITI IN INCINTA MYPLACE,B-DUL GARII NR.7A,TEL 0733580589

NOU!! BUNA ZIUA DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!

HAIDETI SA NE OCUPAM PUTIN SI DE PAR.
PROPUNEREA NOASTRA PENTRU LUNA ACEASTA ESTE TRATAMENTUL DE INTINS PARUL
SPUNE ADIO PARULUI CRET,ONDULAT SAU NEDISCIPLINAT CU NOUL TRATAMENT  LISS DESIGN

Despre noi

SALONUL TERRANOVA ,DE LA 15 AUGUST SE AFLA PE B-DUL GARII NR.7A,FOSTUL MY PLACE ,LA PARTER,LANGA HOTEL KRONWELL

Amenajarile interioare de exceptie, impreuna cu aparatura de ultima generatie in domeniu, achizitionata de la producatori consacrati, au facut sarace cuvintele pentru prezentarea salonului Terranova.

 

mai m

ult

Galerie foto

[vezi galerie foto]

      Cu VOUCHERUL CADOU de la SALON TERRANOVA puteti face celor dragi o surpriza plina de frumusete.Puteti alege servicile preferate si sa le transformati intr-un cadou special si original.Ambianta placuta,personalul atent selectionat,discret si atent totodata vor transforma cadoul d-voastra intr-un adevarat rasfat pentru cei dragi.                                       Cumpara VOUCHERUL CADOU de la receptia salonului si ofera cea mai frumoasa surpriza.